SFRC
RALLY UITZETTERS
NederlandsEngish
Impressie  

Route uitzetten

U heeft een reden voor een feest of evenement. Misschien gaat u een echte rally organiseren. De dag is gekozen en de prachtige locaties zijn geregeld.
Maar nu nog een ludieke invulling. Een leuk thema om van A naar B te komen.

SFRC zet uw rally route uit

Nu komen wij in beeld. Geheel in samenspraak met u zetten we een route uit en maken een routeboek. De route kan heel makkelijk zijn met bijvoorbeeld foto's. Of juist heel moeilijk, voor echte rally cracks. Aan u de keuze.

De rit kan bijvoorbeeld over de mooiste wegen leiden of langs voor u memorabele locaties. De af te leggen afstand en de tijd daarvoor beinvloeden de mogelijkheden. Daarom zitten we graag met u in een vroegtijdig stadium met u om tafel.

Het prijskaartje

Rallies zijn zeer divers. De lengte, de locatie, de moeilijkheidsgraad. De opties zijn haast eindeloos. Wat doet u en wat doen wij? Dit alles heeft invloed op de prijs.

We kunnen bijvoorbeeld enkel de route uitzetten. U controleert deze zelf en bedenkt vragen en opdrachten. Of heeft u liever dat wij een gecontroleerde rit met routeboek aanleveren en de dag begeleiden. Ook dat kan. Graag bespreken we de mogelijkheden met u.

Informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail voor meer informatie en een offerte naar info@safetyfastrallyclub.nl of bel +31(0)624266590 (Maarten van Lith).

Model Car Workshop

Kaartlees en navigatie cursus

Rally uitzetters en organisatie

Rally Kalender historische en klassieke ritten

Contact

YouTube